Laman Utama

               

Salindah

    Kelebihan

    Cara Guna

    Harga

    Testimoni
    

Semua Produk

    Senarai Lengkap
    Laman Examo
   

Pesan Barang

    Pemesanan

    Pembayaran
    Penghantaran

    Borang

   

Hubungi / Kami

    Mengenai Kami
    Panduan dan Download
    Rencana
    Komen / Tanya
    Blog
    Wakil-Wakil

   

Salindah.com Administrators.

Hubungi kami

 

Kak Sue

(bersama anak Salindah

Farah Najiha)

016-2240666

 

En Ib

016-2240888

a

 

 

Salindah.com

KELEBIHAN

SEMUA produk Salindah berdaftar dengan KKM Malaysia. (Jangan mempercayai fitnah bahawa produk ini tidak berdaftar).

 

Produk yang berdaftar dengan KKM mempunyai nombor pendaftaran MAL. Sila lakukan pengesahan dengan melawati laman web Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (http://www.bpfk.gov.my), klik pada "Registered Products Search" di bahagian kiri bawah, dan cari produk "Salindah".

 

Lihat screenshot di bawah.

 

Gambar

Produk

Kegunaan-kegunaan

B 1

Membekalkan zat besi mudah hadam untuk wanita hamil, mengurangkan muntah, loya serta alahan, membantu tumbesaran tian, mencegah demam, batuk, selesema, sejuk-sejuk, sakit kepala, sakit gigi dan lain-lain. B1 juga akan menghilangkan kesan jatuh atau rebah di samping melancarkan aliran darah agar terhindar masalah tersimpul urat kaki dan menghilangkan lesu.

Bio

MAL05092335T

 

B 2

Membekalkan zat untuk tumbesaran tian, menguatkan tulang dan membina otak tian, di samping menambah darah serta selera makan. B2 juga dapat menghilangkan sengal tulang dan kebas kaki tangan, mencegah serangan sejuk dan sakit gigi dan osteoporosis.

Bio

MAL05092336T

 

B 3

Memberi zat untuk pembinaan saraf dan otak anak. Menghilangkan masalah takut, cemas dan bimbang. Mencegah simpul biawak atau krem betis. Mendatangkan ketenangan bagi menghadapi hari bersalin. 

Bio

MAL05092337T

 

B 4

Istimewa untuk mengawal alamat palsu, menghilangkan sakit urat dan otot di samping mengurangkan sakit semasa melahirkan. B4 juga akan memudahkan kelahiran bayi dan menghilangkan rasa takut dan cemas pada bakal-bakal ibu.

Hom

MAL07021406T

 

B 5

Remedi ini melanjutkan tindakan B4, mengendur dan menganjalkan otot pencerut saluran peranakan dan memberi daya teranan labour sewaktu bersalin.

Bio

MAL05092339T

 

B 6

Berguna untuk menguatkan teranan, menolong mengurangkan sakit sewaktu bersalin, mempercepat dan mempermudahkan kelahiran, membuka luas saluran peranakan dan mengurangkan sakit selepas bersalin.

Hom

MAL08010729T

 

L 7

Bagus untuk menyembuhkan luka, jahitan serta pusat bayi di samping mencegah jangkitan kuman dan penanahan. 

Her

MAL05092341T

 

L 8

Membantu menyembuhkan rasa sakit-sakit, menghentikan darah, mencegah sakit meroyan, demam dan sakit kepala. 

Hom

MAL07124635T

 

L 9

Menghilangkan sengal selepas bersalin dan bisa-bisa, sakit meroyan, menghentikan darah nifas, membetulkan urat-urat darah yang putus, menyusun semula alat peranakan dan menguatkan seluruh anggota tubuh.

Hom

MAL07021407T

 

L 10

Mempercepatkan kecut semula rahim. Mengangkat kembali rahim ke kedudukan asal dan mengurangkan simpul urat biru. 

Bio

MAL05092338T

 

L 11

Tonik istimewa bagi memanaskan tubuh, menambah selera, membaiki penghadaman dan melancarkan pembuangan najis. Mengenakkan tidur, menghilangkan kebas-kebas serta menyegarkan rahim dan alat peranakan

Her

MAL05092342T

 

L 12

Berfungsi untuk menjaga kesihatan ibu bersalin agar sentiasa sihat; mengembalikan kekuatan, memulihkan alat pengkelamian dan menimbulkan kesegaran. 

Bio

MAL05092340T

 

  • Bio = Biokimia

  • Hom = Homopati. Elakkan pengambilan minuman berkafina (kopi, nescafe, teh) dan minuman bergas. Jangan dipegang ubat dan gunakan sudu plastik atau hanya gunakan tudung ubat sahaja.

  • Her = Herbalisma